About

 Atelier G  Almere

Wij, Hetty Cramm en Letty van Drie, delen sinds 2008 een gezellig grafiek atelier in gebouw De Voetnoot,  Almere Centrum.    
Letty van Drie en Hetty Cramm

 Hoe wij werken

Onze jarenlange samenwerking maakt het mogelijk materiaal en middelen die we voor de veelzijdige kunstvorm Grafiek nodig hebben, te combineren. De procesgerichte stap-voor-stap aanpak van  grafiek is voor ons een prettige manier van kunst maken. We passen diepdruk, hoogdruk en doordruktechnieken toe en combineren dat met mixed media. We werken in ons atelier zo gifvrij mogelijk, met inkten op waterbasis en plantaardige olie voor het schoonmaken van het materiaal. Beter voor het milieu en beter voor onszelf.

Zelf Grafiek Leren Maken?

Het is mogelijk om in kleine groepen van maximaal 6 personen workshops en cursussen te komen volgen. In onze workshops leer je grafiek maken in behapbare stappen, zonder zorgen over de voorstelling. Aan de hand van een korte uitleg en een inspirerende “losmaak”-oefening gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Voor mensen die denken niet te kunnen tekenen hebben we goed nieuws: iedereen kan spannende grafiek maken! Probeer het en je zult blij verrast zijn over het resultaat. Kijk bij Workshops voor de beschrijvingen

Wil je meer van ons zien? volg de link voor onze persoonlijke pagina’s.

Beeldende kunst in kleine oplagen